Din elentreprenad

Våra tjänster

Vi på Nordström El arbetar med ett brett urval av tjänster. Med vår expertis och erfarenhet kan du lita på att vi gör jobbet. Vi håller hög kvalitét och standard på våra arbeten. Kontakta oss så hjälper vi dig med det du behöver få gjort.

Kontorsanpassningar

Kontorsanpassningar

Elinstallationer i samband med ombyggnationer eller omstruktureringar i kontor. Det kan till exempel innebära arbeten med belysning, uttag och nätverk.

Byte elcentraler

Byte av elcentraler

Vi byter ut din gamla elcentral och kompletterar med jordfelsbrytare och dvärgbrytare. Detta ger dig mer möjlighet för utbyggnad för framtida ändamål och en säkrare elanläggning.

Kök och badrum

Elarbeten i kök & badrum

Vi hjälper dig vid badrums/köksrenoveringar, det krävs ofta nya matningar i en köksrenovering, vi ser till att hitta den snyggaste och bästa lösningen för ditt kök.

I badrummet är belysning och säkerhet kring vatten väldigt viktig, vi ser till att uppfylla samtliga krav och önskemål.

elbesiktning och kontroll

Besiktning & kontroll & av elanläggningar

Känner ni att eran elanläggning inte uppfyller säkerhetskraven eller på något annat vis inte känns korrekt, då är det hög tid för en kontroll av elanläggningen. Vi utför en grundlig kontroll och skriver ett protokoll/åtgärdslista.

omtrådningar

Omtrådningar

Elanläggningar har en begränsad ålder, när elanläggningen är utdaterad är det dags att dra om allt infällt kablage och spika om utvändiga kablar. Vid en utdaterad elanläggning finns det en förhöjd risk för brand/elchock.

Nyproduktion

Nyproduktion

När man skall bygga sitt hus är det många saker att tänka på, det är viktigt att det blir rätt från början och att det inte blir några komplikationer. Kunden är alltid i fokus, det viktigaste är en nöjd kund.

Felsökning Stockholm

Vi finns tillgängliga i hela Stockholms län och åtar oss allt från mindre installationsjobb till större projekt. Är det något inom elen som krånglar? då är vi där för att hjälpa dig. Vi felsöker och servar diverse kablar och ledningar och reparerar det som går att reparera. Är komponenterna inte i gott skick eller inte är säkra nog byter vi ut dem.