top of page
elektriker norrtälje

ELEKTRIKER I NORRTÄLJE

Behöver du en pålitlig och professionell elektriker i Norrtälje? Vår erfarna team står redo att hjälpa dig med alla dina elbehov. Kontakta oss idag för snabb och kvalitativ service.
 
Hos Nordström EL finner ni ett gäng elektriker som tar sig an alla typer av elarbeten upp till 1000V. Det kan bl.a. vara renovering, smarta hem-lösningar för bättre energieffektivisering, installation av elbilsladdare, nybygge eller serviceavtal åt bostadsrättsföreningar.
 
Att kunna stå för ett väl utfört arbete är för oss viktigt, inte bara de praktiska momenten utan även kontakten med kunden. För att uppnå den strävan håller vi ett konkurrenskraftigt pris, arbetar snabbt och snyggt samtidigt som vi håller en löpande kontakt med kunden där behov såväl som önskemål hörsammas.
 
Hos Elsäkerhetsverket finns företaget registrerat, utan det skulle vi inte erhålla den behörighet som krävs för att utföra elinstallationer i Sverige. Självklart har vi även ett egenkontrollprogram och våra elektriker uppdaterar löpande sina kunskaper genom olika samarbeten, kurser och utbildningar.

elektriker i norrtälje

EN SMARTARE LÖSNING

På/av automatiskt eller manuellt

Timerfunktion

Nedräkning

Strömmätning

bottom of page