top of page
elektriker täby

ELEKTRIKER I TÄBY

Oavsett om det handlar om små eller stora projekt, kan du lita på våra erfarna elektriker i Täby för professionell service. Kontakta oss idag för att få hjälp med dina elektriska behov.

Anlitar ni oss på Nordström EL har ni tagit ett bra beslut. Vi stävar alltid efter en mycket hög kvalitet på våra installationer samtidigt som vi utefter era önskemål vill ta fram den mest kostnadseffektiva lösningen. Under hela arbetets gång håller våra elektriker en löpande kommunikation med er för att ni ska vara delaktiga i arbetet samt veta hur arbetet går framåt.

För att arbetet hos er ska få bästa lösningen lägger vi gemensamt upp en tids- och arbetsplan utefter era behov och önskemål.
 
Vi tackar inte nej till något och kan därför stolt säga att vi har en mycket bred kompetens och erfarenhet inom yrkets alla delar för arbeten upp till 1000V. Nordström EL har ett egenkontrollprogram som omfattar alla våra elektriker, företaget i sig är självklart registrerat hos Elsäkerhetsverket.
 
Täby är granne med vårat säte i Upplands Väsby, så tveka inte på att höra av er om ni behöver hjälp av en erfaren elektriker.

elektriker i täby

EN SMARTARE LÖSNING

På/av automatiskt eller manuellt

Timerfunktion

Nedräkning

Strömmätning

bottom of page