Om oss

Välkommen till Nordström EL. Ett elföretag med mittpunkt i Upplands Väsby som utför elarbeten i hela Storstockholm. För att du som kund skall känna dig trygg i valet av elinstallatör utförs arbetet med högsta perfektion efter önskemål. Med ett målinriktat arbete mot att träffa pris enligt offert, kvalitativt material till rätt pris samt en tydlig kommunikation sätts kunden i fokus.

Kontakta oss

Ledord

Säkerheten går först. Rätt säkerhetsanordningar såsom rätt verktyg och skyddsanordningar används. Kontroller utförs efter avslutat arbete för att säkerställa funktionalitet,

således säkerheten. Alla våra arbeten, både med och utan spänning, utförs med säkerhet i fokus.

Kunden i fokus

Arbetet är alltid utformat efter kundens önskemål. Förslag tas fram efter att kunden delgivit vad de behöver hjälp med. Tillsammans lägger vi upp en arbetsplan och går igenom denna
gemensamt. Kommunikationen är viktig. Med företagets erfarenhet inom elinstallationsbranschen finns det en lösning på alla problem och önskemål. Det finns inga omöjligheter, endast utmaningar och dem hittar vi lösningen på!

"Mycket seriös Elfirma som rekommenderas varmt!"

"Mån om kundens önskemål"

"Noggrann"

"Lämnar inte skräp efter sig"

"Snabb med fakturering och kontakt!"

Kunskap är lätt att bära

Utbildning är kritiskt för att följa med i samhällets utveckling, därför ser vi till att löpande gå utbildningar för att säkertställa att vi har rätt kunskaper efter branschens svängingar.

Utbildningar:

Bas-U / Bad-P
T2 Certified Pro-golvvärmeinstallatör

Kontakta oss