top of page
elektriker Sollentuna

ELEKTRIKER I SOLLENTUNA

Hos oss hittar du skickliga och certifierade elektriker i Sollentuna. Med vår expertis och professionalism kan vi ta hand om alla dina elbehov. Kontakta oss idag för pålitlig och kvalitativ service.

Vårt team av erfarna elektriker är specialiserade på att utföra olika typer av elarbeten upp till 1000V. Vi kan hjälpa er med allt från renoveringar och installationer av smarta hem-lösningar för energieffektivisering till installation av elbilsladdare och nybyggnadsprojekt. Vi erbjuder även serviceavtal för bostadsrättsföreningar.
 

För oss är det viktigt att inte bara leverera kvalitetsarbete, utan också att upprätthålla en stark kommunikation med våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser, arbeta effektivt och noggrant, och samtidigt vara lyhörda för era behov och önskemål.


Nordström EL är registrerade hos Elsäkerhetsverket, vilket ger oss den behörighet som krävs för att utföra elinstallationer i Sverige. Vi har också ett strikt egenkontrollprogram och våra elektriker håller sig kontinuerligt uppdaterade genom samarbeten, kurser och utbildningar för att säkerställa att vi alltid är på topp när det gäller kunskap och kompetens.
 

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera era elbehov i Sollentuna. Vi är här för att ge er pålitlig och professionell service.

elektriker i norrtälje

EN SMARTARE LÖSNING

På/av automatiskt eller manuellt

Timerfunktion

Nedräkning

Strömmätning

bottom of page