top of page
elektriker upplands väsby

ELEKTRIKER I UPPLANDS VÄSBY

Oberoende vilken typ av elarbete ni behöver hjälp med kan ni vara säkra på att Nordström EL har kompetenta, trevliga och skickliga elektriker. Vi utför arbeten inom branschens alla grenar, vilket gör att vi har en bred kunskapsbas och stor erfarenhet. Oavsett om du kontaktar oss som representant för ett stort som litet företag, bostadsrättsförening eller som privatperson har ni kommit rätt.

Något som många vill ha hjälp med är uppgradering av befintlig el, det kan exempelvis vara trådlösa styrningar eller lösningar för ”smarta hem”. I varje uppdrag vi har strävar vi efter att överträffa kundens förväntningar. Vi har många nöjda återkommande kunder som i sin tur lett till att vi fått lika många nya. Att arbeta snabbt men samtidigt noggrant och kommunicera väl med kunden gör att vi kan erbjuda våra tjänster till ett konkurrenskraftigt pris med felfritt resultat.
 
Nordström EL är registrerat hos Elsäkerhetsverket , våra elektriker utbildas och uppdateras fortlöpande för att garantera våra kunder den trygghet och höga kvalitet som vi vill stå för.

Ring oss om ni behöver hjälp i Upplands Väsby eller någon av kranskommunerna.

elektriker i upplands väsby

EN SMARTARE LÖSNING

På/av automatiskt eller manuellt

Nedräkning

Timerfunktion

Strömmätning

bottom of page