top of page
elinstallationer Sollentuna

ELINSTALLATIONER I SOLLENTUNA

Vårt främsta mål är att leverera elinstallationer av högsta kvalitet och se till att våra kunder är helt nöjda. För att uppnå detta använder vi inte bara de bästa materialen från ledande leverantörer, utan vi investerar också i kontinuerlig utbildning och håller oss uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom branschen. Vi lyssnar också noggrant på våra kunders önskemål och behov för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar. Dessutom håller vi er ständigt informerade under hela installationsprocessen.
 

Vi utför olika typer av elinstallationer, inklusive belysningsprojekt, installationer av laddboxar för elbilar, anpassningar av butiker och kontor, samt installation av vitvaror och mycket mer. Genom att fokusera på att skapa nöjda kunder har vi lyckats bygga upp en stor kundbas, men vi välkomnar alltid nya kunder och samarbetspartners.

Vi erbjuder möjligheten att dra nytta av ROT-avdraget på alla våra arbeten, och självklart erbjuder vi också en garanti för eventuella produkter som vi installerar ifall något oförutsägbart skulle inträffa.
 

Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina elinstallationer och skapa en trygg och effektiv elektrisk miljö i ditt hem eller företag.

elinstallationer norrtälje

EN SMARTARE LÖSNING

På/av automatiskt eller manuellt

Timerfunktion

Nedräkning

Strömmätning

bottom of page